dissabte, 22 de maig del 2010

Al bloc ens ha arribat una proposta dels Pera que hem pensat que us pot INTERESSAR

Benvolguts amics: Ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-vos el II STAGE TEATRAL ELSPERA. Una setmana fent teatre al bell mig dels Pirineus amb en Joan Pera, en Roger Pera. Elspera hem organitzat el II STAGE TEATRAL ELSPERA per apropar el món del teatre a totes les persones que els apassiona. I ho farem el proper juliol al Mas Puig Francó, a Camprodon (del 25 de juliol al 1 d’agost, de diumenge a diumenge). El II STAGE TEATRAL ELSPERA és una setmana per aprendre nous coneixements, per adquirir habilitats i per conèixer l’ofici d’actor i el món del teatre des de dins.Un intensiu amb més de 40 hores lectives d’interpretació, cant, doblatge, dansa i expressió corporal. El II STAGE TEATRAL ELSPERA va dirigit a nois i noies a partir de 16 anys, interessats en el món de l’espectacle i que, o bé volen donar els seus primers passos en aquest món, o bé volen aprofundir els seus coneixements teatrals, o simplement disfruten fent teatre.Amb qui fem l' STAGE TEATRAL ELSPERA?Amb en Joan Pera i en Roger Pera.I amb la resta de l’equip, la Vir Martínez ( cantant, “La Porta dels Somnis”); la Mar Serra ( actriu), la Marieta Sánchez (actriu) i la Cristina Gallardo ( ballarina i professora de dansa).I coordinat per l’equip de elspera, que vetllarà per atendre les necessitats dels alumnes.I qui som elspera? elspera és la fàbrica d’idees i propostes culturals i d’oci del Joan Pera i Roger Pera i de la resta de fills ( Ivan, Boi, Lau, Biel i Blai) que han tirat endavant un projecte en el que hi creuen fermament. Som una empresa familiar que suma les experiències professionals de cada un del seus membres i que les posem en comú per oferir propostes de qualitat. Amb el nostre estil i el nostre bagatge.

Per més informació, entreu a www.elspera.com (cliqueu al títol de la noticia per anar-hi) i contacteu amb nosaltres a través del correu elctrònic info@elspera.com o el 679.50.90.05 / 628.08.59.93.Moltes gràcies. Rebeu una cordial salutació per part de elspera!

3 comentaris:

  1. En parlaré a l'insti... a veure k els hi sembla als companys per donar-ho a conèixer... Sembla interessant! Algú hi ha anat i ens ho pot explicar?

    ResponElimina
  2. Sembla interessant... Coneixeu algú k hi hagi estat l'any passat?

    ResponElimina
  3. Jo no hi he estat! Però qualsevol proposta que sigui amb aquest parell penso que pot ser molt enriquidora per qui vulgui aprendre d'aquest món del teatre, tant per fer-ne us professional com personal!

    ResponElimina