dilluns, 10 de maig de 2010

Al bloc puntrobadamestres ens ha arribat una proposta de la revista Criatures i hem pensat que és una nocicia que us pot INTERESSAR

Criatures és un portal a internet per a pares i mares que té com a objectiu intercanviar experiències, dubtes i alegries sobre la criança dels fills. A més a més, en el portal també parlem sobre temes d'educació, l'escola i el món de la docència.

Una nova secció: Què fem a l'escola?

Des de Criatures es vol engegar una nova secció en el portal dedicada especialment a tots els professors de les escoles i també a les AMPA. Ja que pensem que sovint s'organitzen iniciatives interessants, innovadores i novedoses que moltes vegades passen desaparcebudes perquè no hi ha cap mitjà que les pugui difondre. El mateix passa amb els professors a les escoles. Moltes vegades organitzen a classe activitats o metodologies diferents per a tractar els diferents temes que entren dins del currículum escolar i s'esforcen per trobar maneres més estimulants per a captar l'atenció dels nens.

Per això volem crear a la revista la secció: Què fem a l'escola?, una secció per a donar a conèixer totes aquestes activitats, compartir-les amb la resta de pares i educadors i intercanviar experiències.

Què fer per a participar amb aquesta secció de la revista? Ens heu de fer arribar un document, màxim 30 línies, explicant-nos quina iniciativa heu fet a l'escola, en què consisteix i el resultat que ha obtingut. Si ens podeu afegir fotografies i fins i tot algun vídeo il·lustratiu seria fantàstic. Nosaltres anirem publicant cada setmana al portal Criatures.cat cada una de les iniciatives rebudes i us farem saber el dia de la seva publicació per tal que pugueu avisar a tothom.

Tot el que pengin al portal es quedarà guardat per sempre, d'aquesta manera tothom ho podrà consultar sempre que es vulgui. Animeu-vos a explicar-nos quines són les iniciatives que feu a l'escola que creieu que poden ser interessants a difondre. Segur que pot interessar a molta gent!

Des de Criatures us volem donar les gràcies i esperem les vostres propostes que heu d'enviar a hola@criatures.cat

Clica al títol per visitar la revista!

1 comentari:

  1. Mireia30/5/10

    Desconeixia la revista i sembla força interessant. Això si, pot ser mé per casa amb els fills que pels mestres.

    ResponElimina