dimecres, 19 de maig del 2010

RESUM VAGA BLANCA 18 MAIG!

Recordem que ahir es va fer una vaga blanca com a símbol de la innocència dels nostres alumnes, als quals dia a dia els fan més retallades i especialment als de les escoles rurals, els quals sembla que han perdut el dret a ser especial. La vaga no implicava faltar a tasques laborals i simplement proposava anar vestit de blanc. Va fer vaga blanca:

ZER LLUÇANÈS: a la 1h del migdia reunits alumnes, pares, mestres, l’alcalde de St. Boi en representació a les alcaldies dels municipis de la Zer. Un cop reunides una setantena de persones, en Lluís Coll, director de la Zer, va llegir un manifest i posteriorment se li va fer una entrevista a ell, a l’alcalde i a la Rosa Recio de CCOO, des de la premsa del9nou i l'agència catalana de notícies, versos TVO, (2/4 de 9 del vespre). Des de la Zer es valora la iniciativa molt positivament i us donen les GRÀCIES PER COMPARTIR-LA!

CEIP AURORA: alumnes, pares, mestres i l’alcalde, tots vestits de blanc i amb les corresponents pancartes. La directora Núria Prats ha estat entrevistada per les noticies de radio Manlleu.

CEIP D’ ALPENS: alumnes, pares, mestres i amb el suport de l’ajuntament.









CEIP GAFARRÓ: alumnes, pares, mestres i amb el suport de l’ajuntament.

CEIP HEUROM: alumnes, pares, mestres i amb el suport de l’ajuntament.


ZER LA MONJOIA de St Bartomeu es va apuntar a la iniciativa vestits tos de blanc.

MESTRES d’una cinquantena d’escoles d’arreu de Catalunya que s’hi han adherit a títol personal.

ZER DE LA CERDANYA on fins i tot s’han pintat les samarretes amb el lema :“Zer en Perill d’extinció

• Força mestres d’equips directius que eren als Serveis Territorials de Manresa reunits i de blanc. Ens fan avui una Nova Proposta: Anar amb la samarreta blanca a la vaga del 29 a Barcelona i pintar-hi el lema: Zer en perill d’extinció-
• Mestres de l’ESCOLA DE L’ESQUIROL que ahir també van anar de blanc.

• L’escola de LLÍVIA i la ZER a la que pertany, s’hi ha adherit afegint una cassolada que coincidia amb la festa de l’Arbre que celebraven avui.
L’ESCOLA VILÀ-ROMA de Palamós, on han fet vaga en “Blanc i Negre” com a símbol de l’ innocència dels nens i del dol que porten els mestres.


• L'equip psicopedagògic de la GARRIGA, també vestits amb roba blanca i recolzant la iniciativa!














PUNT TROBADA : Des de puntrobadamestres, un bloc que tot just te un parell de setmanetes, us volem agraïr la participació al facebook i al bloc! No sabem si aturarem les retallades, però com a mínim tenim la consiència tranquil·la d'haver lluitat pels nostres alumnes! MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

3 comentaris:

  1. Pere Dot19/5/10

    L'honorable Conseller va dir el passat 9 de setembre a Catalunya Ràdio que: "el que s'ha fet és una gestió òptima dels nostres recursos" i va afegir "però no hi ha retallada"

    Felicito a tota la gent que ahir us vau mobilitzar i que treballeu amb tanta il·lusió i empemta.

    Pere Dot

    ResponElimina
  2. Clara19/5/10

    És important l'Ed.Especial?
    Hi ha qui pensa que l'educació especial no és important perque pot ser no l'afecta directament. Però la realitat és que qualsevol pot ser especial i cal gent especialitzada per acompanyar-los!

    ResponElimina
  3. Aquest cop SI he fet "vaga"! Aquesta iniciativa era diferent, no perjudicava sinò que informava a les famílies i a tothom que preguntava xk de blanc...
    Penso que calen més iniciatives diferents, més propostes de millora i més propostes redactades en positiu!

    ResponElimina