dissabte, 12 de juny del 2010

ELS MESTRES D'AVUI

ESCRIT PER AL MESTRES DEL MEI-C. SOU GENIALS !
En un dia com avui s’ajunten alegries, il•lusions, desitjos, plors, tristeses i somnis. S’acaba un llarg camí però en comença un altre en el que encara no hi veiem el final. Deixem enrere un temps en el que hem conegut a grans amics, a grans persones però sobretot, a grans mestres.
Han estat tres anys plens d’esperança on tots hem tingut sempre un objectiu comú: educar, ensenyar, transmetre, construir i fer un món millor.
Ara ha arribat el moment d’enfrontar-nos a la realitat, ha arribat el moment de deixar de parlar de futurs mestres per dir que som mestres.
No ens podem acomiadar sense abans haver dit gràcies. Gràcies a tots aquells mestres que ens han ensenyat a ser com som, ens han acompanyat al llarg d’aquest camí i que sempre ens han donat el seu suport. Gràcies a les famílies i amics que ens han ajudat en tot moment i que han estat allà sempre que ho hem necessitat. Gràcies als companys que hem tingut a la universitat, no hi ha paraules per descriure’ls. Gràcies a tots aquells que han fet possible que el nostre somni s’hagi complert.
Junts, hem compartit un munt d’experiències que mai oblidarem. Ens han ajudat a créixer i amb elles volem continuar creixent. Tot plegat, un munt de records inoblidables. Ara, ens envolten moltes preguntes sense resposta. No sabem que ens espera allà fora. D’aquí a poc temps ens haurem de dir adéu, haurem d’emprendre el nostre propi camí però estem segurs que d’aquí a un temps ens tornarem a trobar i podrem explicar-nos tot allò que hem viscut i que hem construït.
La universitat ha estat durant aquests anys, el nostre petit món i les aules, casa nostra. Ens fa por mirar endarrere i veure que ja no hi podrem entrar, perquè ara, serem nosaltres qui haurem de crear aquest món, on els més petits, seran la nostra gran família. Gràcies a tots vosaltres per haver-nos acompanyat en aquest camí, segur que tots heu deixat petjada en la nostra formació i la vostra petita ajuda, serà en un futur un gran canvi. Gràcies.
Magisteri Educació Infantil - C 2007-2010
Enviat per Rita Costa

PUNT TROBADA MESTRES : Quin gust escoltar que els mestres que surten avui de les universitats són persones tan agraides i que desprenen ganes de treballar i aprendre. Des del grup us volem desitjar MOLTA SORT EN AQUEST NOU CAMÍ !

1 comentari:

  1. Anònim12/6/10

    Qui diu que els mestres d'avui ja no tenen la il·lusió k teniem nosaltres... Aquesta noia és plena de ganes... Espero i li desitjo sort i que mai no perdi les ganes, malgrat les lleis... SORT

    ResponElimina