divendres, 22 d’octubre del 2010

Reflexió d'actualitat educativa

Ara potser faci una pregunta tonta: Per a quan una col.legi de mestres, un lloc on colegiar-nos i anar tots a la una, pública, privada i concertada?.

Quan un col.lectiu tan gran ens podrem unir i treballar per la millora de l'educació i la millora personal? Quantes coses podríem fer des d'aquell espai ? i ens tindrien en compte. Els sindicats cada vegada ens representen pitjor, em sembla, i des d'un Col.legi treballaríem per allò que és nostre: l'educació, com volem educar, quins mètodes volem emprar. Nosaltres som els que en sabem d'educació i hem de tenir veu i vot en els canvis que ens imposen sense tenir-nos en compte.



Enviat per : La Tere B. Bonnin

1 comentari:

  1. Albert Lozano1/11/10

    Hola Tere !!

    Fa relativament poc, el Col·legi oficial de doctors i llicenciats en lletres de Catalunya ha modificat els seus estatuts per incloure als i a les mestres/as dins dels seus col·legiats.

    Fa un any, doncs, que ens podem col·legiar i beneficiar-nos dels seus descomptes i de la seva universitat d'estiu (on hi he estat aquest estiu i està força bé !!).

    T'animo a tu i a tothom a entrar a www.cdl.cat i donar-t'hi una volta per veure els avantatges !!! Jo ja estic col·legiat :D

    Albert Lozano

    ResponElimina