dimecres, 17 de novembre del 2010

BARRACONS ESCOLA SA FORCANERA !

Malgrat tenir el compromís del Conseller Maragall i altres de que aquest any s´aprovaria la construcció de la nova escola no ha estat així i estem molt decepcionats...

Ja portem 6 anys en barracons!!!

Necessitem la vostra ajuda per fer el màxim ressò possible i ens ajudaria molt que pengéssiu comentaris fent referència a l´escola al mur dels Matins de TV3,  de Catalunya Ràdio i/o en aquest bloc mateix. *Cliqueu al títol per llegir-ne més al diari el Punt.


COMENCEN LES MOBILITZACIONS!!!!!! JA N'HI HA PROU QUE ENS PRENGUIN EL PÈL!!!!



PUNT TROBADA : Enviat per La Montse Feliu Vila

2 comentaris:

  1. Anònim17/11/10

    Les promeses se les emporta el vent... I si ara k hi ha eleccions no ho aconseguiu... ho tindreu difícil, oi?

    ResponElimina
  2. VOLEM UNA ESCOLA DIGNA I SEGURA D’UNA VEGADA! Ens havien promès que l’escola nova es faria al cap de dos anys,i han passat sis!!! fa uns mesos ens van prometre que ens inclourien entre els dos centre de nova construcció a la demarcació de Girona, i tampoc ho van complir . Pensem que cal que tothom estigui al corrent de la mala gestió que fan els polítics (Ajuntament i Educació) d'una àrea tan important com és l'educació dels nens. Tenen unes responsabilitats estrictes i ben delimitades i les han incomplert durant molt de temps. Quines eines tenim les famílies de la nostra escola per fer prevaldre la nostra raó? Només els demanem eficàcia i interès i per això ens hem de manifestar tos junts!!!!!!!!!!! .

    ResponElimina