dijous, 2 de desembre del 2010

Programa de formació d'educadors en intel·ligència emocional i autoestima per a nens i nenes

Tenim el plaer de presentar-vos i recomanar-vos aquest nou programa formatiu adreçat a pares, mestres, educadors en el lleure, orientadors, terapeutes, psicòlegs i treballadors socials. A totes aquelles persones que estan en contacte amb els nens i que volen descobrir i aprendre com ajudar-los en el seu desenvolupament personal, donant-los eines per a la vida, creixent amb ells.
El programa de formació Alegra neix amb l’esperit de facilitar als adults els coneixements i l'entrenament de les habilitats i competències necessàries per gestionar positivament la relació amb els nens, les dificultats i els conflictes que sorgeixen en el dia a dia. Oferim Alegra en modalitat oberta, en l'estructura de 3 mòduls, com veureu en la informació adjunta. També volem oferir-la als centres educatius, Ampes, organitzacions i associacions interessades, amb la possibilitat de coordinar la formació en el seu espai, en la modalitat que sigui més convenient. En aquest cas, el programa Alegra tindrà en compte les necessitats especifiques del vostre col·lectiu, tot coordinant una formació personalitzada i adaptada als vostres interessos. Us adjuntem el temari de la formació.
Si voleu més informació truqueu al 93.436.29.50 o al 653.370.455, ens agradarà comentar amb vosaltres tot allò que vulgueu. I, si ho creieu adient, podríem oferir una xerrada gratuïta al vostre centre.
Us convidem a visualitzar el vídeo presentació: http://vimeo.com/16175840
A més de la col·laboració de Vicens Olivé, soci-fundador de l' Institut Gestalt i col·laborador de Claudio Naranjo en el Programa SAT, comptem també amb la Teresa Abellán, mestra i psicopedagoga especialitzada en l’àmbit de la intel·ligència emocional (veure el seu blog "educació emocional, una filosofia de vida").
Rebeu una cordial salutació i fins aviat!
María Rosa Casanovas
Coordinadora del Programa Alegra
http://www.mariarosacasanovas.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada