dimarts, 14 de desembre del 2010

Una unitat didàctica sobre els pollets

HOLA A TOTHOM:

Disculpeu les molèsties però he de dur a terme una unitat didàctica sobre els pollets i no sé si teniu possibles activitats per fer amb infants de p-3? Aquest any m'avaluen pq és el meu primer any d'interinatge i la veritat és que m'agradaria fer activitats que fossin realment significatives pels nens i nenes. En tinc més d'una pensada però, certament, em falten idees que es surtin de la rutina. Si em poguessiu ajudar em farieu un gran favor.

Moltes gràcies!!


ENVIAT PER : Sònia L.

6 comentaris:

  1. Clara M.14/12/10

    M'agrada molt aquest nou espai que heu obert de preguntes i respostes. M'agradaria que els mestres aprenguèssim a compartir material i aquesta és una bona iniciativa.
    Per cert Sònia et passo un enllaç on hi ha un retallable de pollets divertit per si et resulta d'utilitat: http://pelsnens.blogspot.com/2008/05/el-pollet.html

    ResponElimina
  2. Bona tarda. L'any passat vaig fer tot un projecte sobre els pollets. Si em deixes una adreça electrònica et puc fer arribar tot el que vaig fer.
    Vam portar ous fecundats i els vam posar a la incubadora (ens la van deixar els del cdec http://phobos.xtec.cat/cdec/ ) i vam fer l'experiment. El primer cop no ens va sortir i vam estar investigant què havia fallat, ho vam millorar i a la segona perfecte. Vam fer un calendari de cria, vam buscar informació abans que els pollets naixessin, quan van néixer van formar part durant un temps de la nostra rutina, jugaven al pati, a la classe, quan es van fer grans els vam fer un tancat al pati, vam estar mesurant....
    A part vam treballar altres coses: quan ous hem posat? quants pollets han sortit? dibuixos, ... no sé si t'interessa t'ho puc passar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim25/3/14

      hola Laia som la Cata, hem començat el projecte dels pollets, que hem podries passar la informació a jo també?

      cata_nico@hotmail.com

      moltes gràcies,
      cata!

      Elimina
  3. Sònia14/12/10

    Laia, la meva direcció de correu electrònic és: sonia-rrr@hotmail.com
    Em faràs un gran favor!!

    ResponElimina
  4. ESTHER15/12/10

    M'agrada molt el vostre bloc, però no entenc com es fa això de fer-me seguidora... i si volem fer propostes com la de la sònia on ho enviem ?
    MOLTES GRÀCIES !

    ResponElimina
  5. Anònim16/12/10

    HOLA ESTHER !
    Per seguir aquest o qualsevol bloc has de clicar el mot SEGUIR i anotar la teva adreça de correu, que ha de ser gmail, hotmail o yahoo normalment. Si no és així t'has de fer un conte amb el que et suggereixen.

    ResponElimina