dijous, 27 de gener del 2011

TRASLLAT

La primavera del curs passat la Roser, l'Eva, en Pep i l'Agnès ens vam reunir per muntar el bloc Punt Trobada Mestres.
La idea d'aquest blog va néixer fruit de parlar i parlar amb companys de professió, que cerquen un lloc on poder expressar pensaments i on trobar un punt més cohesionat com a col·lectiu.
En aquells moments hi havia molta crispació per les retallades que es van realitzar als mestres i també als nostres alumnes. 
A partir d'aquí vam començar a gestionar el bloc http://puntrobadamestres.blogspot.com/ , que encara no te un any, i hi vam anar afegint seccions que ens semblaven d'interès. Com un concurs de propostes de millora per l'actualitat educativa, un recull d'opinió dels mestres que ens seguiu, un recull d'enllaços, un altre de titulars d'educació... I també un d'entrevistes que ens va permetre parlar amb mestres i també amb persones com Salvador Cardús, Quim Vila, Joan Pera o en Carles Capdevila.
Quan en Carles va començar a gestionar la idea de muntar un diari vam estar valorant la possibilitat de portar-hi un bloc, ja que pensem que hi ha obert una secció de trobada per l'educació que comparteix molt amb nosaltres la filosofia d'aquest Punt Trobada Mestres. I la comparteix tant que fins i tot coincidim amb el nom i per això dins el diari Ara passarem a dir-nos PUNT TROBADA EDUCADORS. Títol que ens permetrà englobar no només mestres, sinó també altres professionals que treballen per l'educació que vulgueu col·laborar amb nosaltres.
A partir d'ara no tancarem aquest bloc ja que hi tenim molt material que pensem que ha de continuar en xarxa, però les noves informacions, entrevistes i les noves propostes les podreu llegir a http://mestres.ara.cat/puntdetrobadaeducadors/ on ens hi anirem traslladant al llarg dels pròxims dies. Continuarem portant el facebook i el tuwiter com a Puntrobadamestres i la nostra adreça de contacta continuarà essent puntrobadamestres@gmail.com On ja sabeu que ens podeu enviar tot allò que volgueu que hi pengem.

PUNT TROBADA MESTRES : Moltes i moltes gràcies pel temps compartit esperem compartir amb vosaltres les noves propostes d'educació en el nou espai. Ens despedim la Roser, l'Eva, en Pep i l'Agnès FINS ARA !

2 comentaris:

  1. Anònim27/1/11

    MOLTA SORT US HI SEGUIREM !

    ResponElimina
  2. Anònim28/2/11

    http://elbaixesmou.blogspot.com/feeds/posts/default

    ResponElimina