diumenge, 30 de maig del 2010

A la Manifestació Social!


Com sabeu, ahir dissabte dia 29 de Maig, hi va haver una MANIFESTACIÓ SOCIAL a Barcelona.
Famílies al complert, estudiants, mestres i d'altra gent compromesa amb l'educació, vam sortir al carrer per dir PROU! al Departament d'Educació i al Conseller Maragall.
La Manifestació va transcórrer des de la Plaça Urquinaona fins a la Plaça Sant Jaume, passant per Via Laietana i va aplegar més de 3.000 persones.

Membres de la comunitat educativa del Lluçanès
esperant que comenci la manifestació


Capçalera de la Manifestació (Pl. Urquinaona)

Algunes pancartes reivindicatives

Pas per Via Laietana

Arribada a la Pl. Sant Jaume



Vídeo del Final de la Manifestació

4 comentaris:

  1. He vist les fotos de la jornada del dia 29 de maig a Barcelona. M'ha agradat veure-hi uns pares de la ZER!!! No obstant, i començant per mi mateixa, doncs la decepció ha pogut amb mi, NO hi erem tots! Em pensava que el col.lectiu de pares s'engrescaria més, doncs és als seus fills a qui més afectarà aquesta retallada!!! L'altre dia mentre estava reunida amb uns pares i els hi comentavem les dificultats dels seus fills, va semblar com si sentissin ploure quan els hi corroborava que, efectivament, jo ja no podria fer més el seguiment dels seus fills... Doncs bé, ja els va estar bé! (suposo, ja que no em van pas contestar). En aquesta mani hi hauríem d'haver anat TOTS i TOTES, fent pressió i demostrant que les ZER's són una pinya!!! Però no, sembla que l'estratègia del Departament (divide y vencerás) comença a tenir certs fruits!!! Hem de fer pinya i lluitar tots pels mateixos drets dels nostres alumnes i dels vostres fills! Que el desànim no pugui més amb nosaltres!

    ResponElimina
  2. Realment va ser una mica trist...no se què se n'ha fet de la solidaritat!
    Aquests pares s'han sentit una mica sols en aquesta lluita...

    ResponElimina
  3. Sovint oblidem que el que afecta a pocs un dia ens pot afectar a tots! la raça humana és així... Trist, però cert!

    ResponElimina
  4. senga31/5/10

    ...ARRIBATS EN AQUESTA SITUACIÓPASSA ALGUNA COSA?..NO SERÀ QUE A MÉS A MÉS DE DIR PROU CAL ESCRIURE I POSAR EN DANSA UNA LLARGA LLISTA DE PROPOSTES?ALERTA!

    ResponElimina