dissabte, 1 de maig del 2010

PROPOSTA 1 : VAGA BLANCA

* Adreçat a totes aquelles persones compromeses amb l'educacio

ESTIMATS PARES!

Des del Departament d'Educació ens han convocat a totes les ZER's per separat per comunicar-nos que els vostres fills ja no poden ser especials. I ens n'han fet firmar d'"amagatotis" i a porta tancada la renuncia. És a dir, que ens treuen els mestres d'Educació Especial a la majoria d'escoles rurals per, segons diuen, optimitzar recursos.
Ja ho veieu, retallen l'atenció i els drets dels vostres fills i filles. Nosaltres ja hi posarem tota la nostra bona voluntat, però els vostres fills, deixaran de rebre l'atenció que es mereixen.
Properament, s'ha convocat una vaga, però els mestres ja no volem faltar més a les nostres tasques educatives, el que volem és continuar impartint classes. Per això us convidem a unir-vos a la nostra iniciativa, vestir-nos mestres, pares i alumnes amb una peça de roba blanca el dimarts 18 de MAIG, com a símbol de la seva inocència. Us necessitem al nostre costat per tenir mes força!. Per això fem extensiva aquesta invitació a tothom que s'hi vulgui adherir.

Així doncs, us demanem suport perquè:
- Ens retornin els mestres d'Educació Especial a les ZER's
- Els vostres fills comptin amb tot el professorat des del primer dia d'escola i des del moment en que un mestre està de baixa. Ja que pensem, que no és el mateix una fàbrica amb un treballador menys, que una aula sense professor.
- El calendari escolar vagi acompanyat d'un raonament pedagògic, que demostri que aquest s'elabora per millorar l'educació dels vostres fills, no l'economia del país.
- Que es cobreixi la sisena hora amb una dotació de recursos similars a tots els centres.
- Que no vagin retallant recursos i drets adquirits pels vostres fills i els nostres alumnes.
- En definitiva, aconseguir un bon programa Educatiu que demostri que les decisions es prenen per millorar l'educació de tots els infants.

Diuen que les minories no tenen força però nosaltres pensem que podem ajudarnos davant tanta retallada educativa. A més de les dotacions materials que no s'oblidin dels recursos humans que són tant o m´simportants, pr tal que estiguin atesos els vostres fills.

En definitiva el que volem és una educació amb persones i per persones!!!

TEXT CONJUNT ZER LLUÇANÈS

PUNT TROBADA: Nosaltres el 18 de maig també portarem roba blanca! I tu?

6 comentaris:

  1. ...una bona idea vestir-nos de blanc com a protesta de com s'estan fent les coses de malament...i imprescindible que els pares tinguin i trobin el seu lloc en el procés de l'educació.

    ResponElimina
  2. Endavant! la unió fa la força.

    ResponElimina
  3. Anònim10/5/10

    Tot el meu suport!!!!!!!11

    ResponElimina
  4. Anònim14/5/10

    si, si, fem-ho! als mestres se'ns hauria de coneixer per alguna cosa més que per les típiques vagues d'aturada que fan anar malament a tota la comunitat educativa. No aturem la nostra feina! Per fi una forma alternativa de fer sentir la nostra veu!

    ResponElimina
  5. Anònim15/5/10

    Anar de blanc és una proposta sencilla per una causa molt noble! Jo també portaré roba blanca

    ResponElimina
  6. Anònim31/5/10

    m'afagiré a la proposta de bon grat, cal fer-nos veure perque sàpiguen que estem preocupats pel nostre futur.

    ResponElimina