dimarts, 1 de juny del 2010

RESUM VAGA BLANCA 1 DE JUNY!

1 DE JUNY ENS HEM TORNAT A VESTIR DE BLANC

Per manifestar-nos contra les retallades sense faltar a les nostres tasques docents.

Com ja sabeu el dia 18 de Maig algunes escoles es van apuntar a la primera trobada de "Vaga Blanca", iniciativa de la Zer del Lluçanès. La iniciativa es va valorar molt positivament, malgrat que no va arribar a tothom. Per això des del Secretariat d'Escola Rural de Catalunya es van animar a fer-ne una nova convocatòria (podeu llegir-ne el comunicat al bloc mateix. Enllaç:

Finalment en aquesta nova convocatòria hem anat de blanc: mestres, alumnes, famílies, personal dels ajuntaments, escoles rurals d'arreu, les 85 persones que s'hi han adherit a títol personal via facebook, totes les persones o institucions adherides al comunicat del secretariat d'escoles rurals i tots aquelles persones d'arreu que se n'han assabentat d'aquesta segona convocatòria i han portat una peça de roba blanca per manifestar-nos (no per la retallada de sous) sinó PER LA RETALLADA ALS DRETS DEL NOSTRE ALUMNAT I DELS FILLS DE TOTS!!

A mida que anem reben els vostres correus anirem penjant les vostres valoracions i/o fotografies:

Benvolguts, benvolgudes,
Des de l'Escola Dr. Piñol Aguadé de Cornudella de Montsant de la ZER Montsant - Serra de Prades us enviem aquestes fotografies de la nostra VAGA BLANCA d'avui dia 1 de juny de 2010.



Hem rebut el suport del Consell Escolar, de l'AMPA, de l'ajuntament, i estem molt satisfets de la col·laboració.



ESPEREM QUE LA UNIÓ DE LES NOSTRES ESCOLES SE SENTI I ES NOTI AQUÍ I ARREU! Salutacions Cordials,Claustre de mestres.



CEIP DE BENIFALLET

Bon dia companys/es! Us adjuntem les fotografies de la nostra vaga blanca.Salutacions, Joaquin Vallespí, director de l’Escola de Benifallet-ZER Riu i Serra.






























CEIP EL ROSER. ESCOLA EL ROSER DEL POAL.
ZER PLAURCEN

Hola! La nostra escola s'ha adherit a la proposta de la vaga blanca.
Pares, mares, alumnes, mestres,... a les 09:00 del matí, ens hem reunit vestit amb una peça de roba blanca i hem llegit el manifest del Secretariat, mostrant el nostre rebuig per la retallada de 2 mestres itinerants i el nostre malestar per les desigualtats que estem sofrint les escoles petites.Us adjuntem una foto de l'acte perquè en poguem fer difussió.Claustre del Poal


CEIP L'Estel - ZER Els Ceps

Bon dia, us adjuntem la foto de la "Vaga Blanca" de l'Escola l'Estel de Bonastre de la ZER Els Ceps.
Cordialment, Alicia Roca.











ZER Montsià
Avui ens hem reunit per parlar de les retallades i de la Vaga blanca.

Atentament: Escola Rosa Gisbert (Masdenverge)























ESCOLA DE CAMALLERAFOTO VAGA BLANCA
Hola, us enviem la foto de tots els de l'escola vestits de blancs per reivindicar-nos.

Gràcies. Atentament, Escola de Camallera.





CEIP Serra de Prades - ZER Montsant-Serra de Prade
Des de l'escola Serra de Prades us fem arribar la nostra foto del dia de la vaga blanca.

Cèlia Sanjuan i BlancoDirectora del CEIP Serra de Prades

ZER DEL LLUÇANÈS

Bon dia a tohom!
Avui des de St. Boi de Lluçanès, Alpens, Perafita i Sta. Eulàlia ens hem tornat a vestir de blanc mestres i alumnes per tal que tohom estigui al cas de les retallades que pateixen els nostres alumnes !
Cordialment, el claustre de la ZER.

CEIP AURORA











CEIP ALPENS


ZER Berguedà Centre
Benvolguts,Us enviem unes fotos des de l'escola Serra de Picamill de Vilada. Nosaltres també ens hem adherit a la proposta de Vaga Blanca. Fins i tot ha vingut l'alcalde Pere Farré a donar-nos suport.
Fins a la propera,


CEIP El Gurri-ZER Les Guilleries para usuario

L'escola CEIP el Gurri també ens hem adherit a la vaga blanca en defensa de les escoles rurals.


Escola VILA-ROMÀ de Palamós!
Hola! Sóc la Núria Rifà Francàs i us informem que des de l'escola Vila-Romà de Palamós, aquesta segona vaga ha tingut molta participació!!! Esperem que les iniciatives no afluixin!!! Molts ànims i forces a tots/es!!! PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT!!!



CEIP Mare de Déu de Montserrat
Bon dia, des de l'Escola Mare de Déu de Montserrat de l'Albagés de la Zer Vall de l'Aranyó, us fem arribar una foto de la Vaga Blanca. Una abraçada des de l'equip de mestres!


El sant cristòfor s'ha vestit de blanc!!!
Hola! Sóc la Patricia Galera, mestra substituta del Sant Cristòfor de Begues.Us envio la foto que ens hem fet avui el claustre vestits de blanc (sencers o amb samarretes o jaquetes) en recolzament de la vostra proposta! Salutacions de tots els mestres !

Rosa Recio, Sindicat d'Ensenyament de CCOO d'Osona
Hola !Avui he anat a Barcelona a la concentració de delgats i delegades sindicals i he portat roba blanca pensant amb vosaltres. La foto és a plaça Sant Jaume amb una companya delegada sindical en el moment de la concentració.
Les coses pinten molt malament per a l'ensenyament públic i la vaga general del sector públic del dia 8 té més sentit que mai. Crec que vosaltres estareu de colònies aquest dia, tot i que us demanaria que animeu a la gent a participar en aquesta vaga.
Molts records, Rosa Recio, Sindicat d'Ensenyament de CCOO d'Osona


ZER Baridà-Batlla
Salutacions de Miquel Moyà us enviem la foto des de :  Prats i Sansor en nom de la ZER Baridà-Batlla

ZER TRAMUNTANA
Hola, us parla en Miquel des de l'escola PUIG SEGALAR de la ZER TRAMUNTANA us fem arribar també una foto de la vaga blanca. SALUTACIONS RURALS !

ZER DEL BAIX BERGUEDÀ

Montse Vilella i Casellas ens explica que també han participat a l'Escola d'Olvan i a l'Escola Gira-sol, i a tota la ZER DEL BAIX BERGUEDÀ, també s'han afegit a la Vaga Blanca.



ZER El Solsonès
Hola, bon dia!
Sòc la Maria J. Palau i en nom del claustre de la Zer us fem arribar la nostra foto adherint-nos al manifestest i recolzant a totes les ZERs i reiterant el nostre compromís amb el projecte que implica "ser una ZER". UNA ABRAÇADA BEN BLANCA !

ZER EL SIÓ
Hola, us envio les fotos de la ZER El Sió, de l'acte reivindicatiu::
Puigverd d'Urgell, ...Marisol Solduga

...Montclar d'Urgell, ...

...Les Ventoses, ...
...Preixens, ...

... i Butsènit d'Urgell...


Ceip Camp Crusat
Us fem arribar la foto de la vaga blanca del dia 1 de junt de l'escola Camp Crusat del Cogul.
Atentament, Neus


ZER Montsant-Serra de Prades

Hola, des de la ZER MONTSANT us enviem més fotos!! gràcies!

Hola, bon dia, sóc la Gemma Barberà, la directora de l'escola Garbí, una escola petita amb tretze alumnes, però amb molta il·lusió. Gràcies, i més i més fotos:

Des de la ZER Narieda us fem arribar la nostra protesta (a la fotografia que us adjuntem) en contra de les mesures del Departament d'Educació.

Alumnes, pares i professors de la ZER Narieda, formada per les escoles de Peramola, Coll de Nargó i Organyà hem fet avui divendres una vaga blanca en contra de les retallades del Departament d'Educació, que suprimeixen places de mestres a les escoles de la zona rural, afectant negativament la qualitat de l'educació de l'alumnat.

ZER POBLET
La Montse Batiste de l''Escola Mare de Déu dels Torrents - ZER Poblet ens comenta que també s'han adherit a la vaga blanca i surten al diari digital delCamp.cat. Enllaç:
http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=8756


CEIP Llums del Nord
Hola bon dia, som de l'escola Llums del Nord de Puigcerdà (la cerdanya). Us fem arribar aquestes dues fotografies per manifestar-nos en contra de les retallades.

Gràcies per tot. Atentament L'equip de mestres.

Vaga blanca ZER El Francolí
Bon dia, us envio les fotos de la vaga blanca de la ZER El Francolí (Alt Camp). El Milà, La Masó i Picamoixons.Nosaltres la vàrem fer el dia 8 perquè pel dia 1 va ser massa just (la intenció és el que compta). I ho hem enviat al diari El Vallenc de Valls.
Ànims.Susagna Aróztegui Galí. Directora




* Recordem que no es poden copiar imatges d’aquest bloc sense haver-ne demanat autorització prèvia al grup puntrobadamestres@gmail.com

PUNT TROBADA : Des de puntrobadamestres, us volem agraïr especialment al SECRETARIAT D'ESCOLES RURALS el fet d'haver convocat aquesta segona vaga blanca. Així com volem agraïr la participació de totes les escoles que heu tronat a fer vaga blanca per segona vegada, i a les que ho heu fet per primer com. També la participació al facebook a títol personal i al bloc! No sabem si aturarem les retallades, però com a mínim tenim la consiència tranquil·la d'haver lluitat pels nostres alumnes!
MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

1 comentari:

  1. M'he quedat amb un somriure en veure que tanta gent s'ha apuntat a fer una vaga diferent! ÉS LA PRIMERA VEGADA QUE EM MANIFESTO I NOTO QUE TOTES LES FAMÍLIES ENTENEN LES RAONS PER LES QUE HO FEM

    ResponElimina