dilluns, 14 de juny del 2010

TANCADA DE MESTRES EL 14 DE JUNY

Companys i companyes!
El meu nom és Fran Muñoz i sóc mestre d’Educació Física a l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar. Us faig arribar aquest escrit en qualitat de coordinador de la iniciativa “LA TANCADA DELS MESTRES”, amb el propòsit de fer-vos coneixedors i amb l’ànim de proposar-vos un mètode complementari de sensibilització mediàtica (que és el que fa mal als polítics) i social (que ens pot ajudar a fer-nos entendre).
La imminent decisió de molts centres (al nostre prompte serà aprovat) de suprimir aquelles activitats tipus colònies i sortides tindrà una gran repercussió en l’opinió pública. Es tracta d’una resposta forta i contundent. Però pensem que es tracta d’una iniciativa que ha d’anar acompanyada d’informació i sensibilització per la nostra causa, per estar ben entesa.
Per això, farts de perdre diners en vagues mal convocades i farts de sentir-nos mal representats pels sindicats, engeguem la iniciativa de TANCAR-NOS AL CENTRE (COMPLINT AMB L’HORARI ACADÈMIC) DES DE:
- DILLUNS 14 DE JUNY A LES 9:00 H (a partir de les 14h dinarem junts, escalfarem xarxes socials, penjarem pancartes, atendrem als mitjans convocats, farem una rostida al pati per sopar, dormirem tots plegats al gimnàs… etc)
FINS A: - DIMARTS 15 DE JUNY A LES 14 HORES.
Aquesta iniciativa vindrà precedida per una setmana frenètica de contacte amb tot tipus de mitjans de comunicació per tal de tenir la cobertura mediàtica que els Mestres mereixem.
Som ja més de 20 mestres els que hi participarem, hem demanat permís al director i a l’Ajuntament per tal de no incórrer en cap il·legalitat.Les famílies seran informades.Les raons fonamentals de la tancada són:
LA TANCADA del 14 de juny
· Si penses que has invertit (sense profit) massa diners en vagues, mal convocades o de les quals no se n'ha fet el cas que volíem.
· Si penses que no pots fer res per provocar un canvi en la política educativa del Departament
· Si creus que el missatge d’una concentració al pati o una gran pancarta no tindrà repercussió més enllà de la pròpia població.
· Si has dit o sentit més de 10 vegades al llarg d'aquest darrer mes la frase “Hem de fer alguna cosa”.
· Si sents impotència veient que un curs més s'acaba i ens la estan clavant però doblada.
· Si vols liar-la i que el temps que inverteixes per la causa es vegi recompensat.
· Si no vols perdre un duro més en vagues mal convocades.
· Si penses que l'acció sindical en els darrers anys deixa molt que desitjar.
· Si estàs d'acord en que els polítics són éssers que quan fan alguna cosa bé, busquen repercussió mediàtica. Que per tant són éssers preocupats pel que els mitjans difonen.
· Si et resulta molest que mentre a les escoles es debat sobre la necessitat de jornada intensiva tot l'any, van i ens trauen el poc que teníem (primer setembre i va colar, i la de juny ens la estan colant). A sobre tenen la barra de manifestar que se'ns denega el permís, perquè ho demanem tots els centres alhora. No creus que ja se'n estan rient de nosaltres?.
· Si vols liar-la de veritat, és el moment!
TANQUEM-NOS!
El nostre vídeo de presentació

http://www.youtube.com/watch?v=szo2SxcH9KQ
US PREGUEM QUE EN FEU DIFUSIÓ AL VOSTRE CLAUSTRE i si podeu reenvieu el missatge cap a centres de altres delegacions, doncs només disposem de les adreces de les Terres de l’Ebre.

Enviat per Immaculada Tubau i Fran Muñoz Lluch !

5 comentaris:

  1. Paula14/6/10

    Llàstima que no ho haguès sabut abans... ens hi haguèssim pogut apuntar totes les escoles... Sort que heu obert un lloc on tots els mestres ens assebentem del que passa amb el col·lectiu de mestres... Sovint tenim molt bones idees però que no arriben a tothom...

    ResponElimina
  2. SENGA14/6/10

    ...UNA BONA IDEA ...EM SEMBLA QUE S'HI HAURIA D'AFEGIR ALUMNES GRANS I PARES JA QUE HEM DE RECREAR L'ESCOLA I EM SEMBLA QUE HI HEM DE SER TOTS PER REPENSAR-LA.
    .

    ResponElimina
  3. Anònim15/6/10

    Alguna cosa es mou ! No estem tant adormits com semblava ! La gent fa coses i en fa que informen a la gent sense molestar o perjudicar els altres ! FELICITATS PER AQUESTA IDEA !

    ResponElimina
  4. Anònim15/6/10

    Molt bé Immaculada, això és el que hem de fer!! els sindicats no ens representen.

    ResponElimina
  5. Anònim16/6/10

    D'aquesta manera, es va començar als anys 70 i poc a poc es van aconseguir moltes fites en la qualitat del ensenyament que ara volen fer desapareixer.

    ResponElimina