dijous, 6 de maig del 2010

PROPOSTA 1 : 365 propostes constructives de millora !

Sempre trobem mil i un llocs on podem deixar els nostres comentaris reivindicatius. Per això, ens agradaria trobar un espai on es recullin propostes de millora per l'ensenyament aprenentatge de mestres, pares i alumnes. I aquesta és la nostra primera proposta:

Hem pensat que podriem fer un recull de 365 propostes, una per cada dia de l'any. Un recull de mareres sempre constructives, i que puguin aportar millores per  l'educació i els aprenentatges de tots. Ens ho podeu enviar al correu puntrobadamestres@gmail.com .

MOLTES GRÀCIES!

4 comentaris:

  1. T'animes?
    Sovint, tenim pensaments positius, que si compartíssim, podrien ajudar.
    I si ajuda a una sola persona ja és molt, oi?

    ResponElimina
  2. UNA PROPOSTA...els nostres alumnes viuen en una situació de moviment i activitat que fa molt difícil un bon ús de laconcentració...
    l'atenció a una sola cosa seria una habituació que podria facilitar la feina i reduir esforços...per aconseguir-ho pares, mestres i alumnes hauriem de trobar i proporcionar espais de silenci.

    un primer exercici seria el de practicar un minut de silenci posant conciència a coses que passen en aquest minut...quants cops? més d'un si volem convertir-ho en una rutina, en una pràctica necessària.

    ResponElimina
  3. Moltes Gràcies Senga!
    Estem segurs que el més difícil d’aquesta secció, era ser el primer a publicar-hi una proposta. Així, que t’ agraïm de tot cor, que ho hagis fet amb aquest exercici de reflexió que proposes i que imaginem que va adreçat a alumnes i mestres. Donar un minut per pensar abans de fer qualsevol tasca, és sempre positiu.
    MOLTES GRÀCIES ESTAR AL NOSTRE COSTAT I PER ENCETAR AQUESTA SECCIÓ !

    ResponElimina
  4. Aclarir que preferiríem reservar aquest espai de comentaris per comentar les propostes que es vagin fent. Així que, si no et fa res, Senga publicarem com a escrit aquesta primera proposta que fas.
    Agrairíem que ens enviéssiu les 364 propostes que falten al correu : puntrobadamestres@gmail.com D’aquesta manera les podem revisar abans de publicar! MOLTES GRÀCIES!

    ResponElimina