CONCURSVIC SOL ha patrocinat aquest primer concurs de 365propostes de millora per l'actualitat educativa, regalant una sessió d'SPÀ a la proposta guanyadora que ha estat: 


PROPOSTA 6 : 

Potenciar la creativitat !


Enviat per : 

Tanit González LópezEl premi es donarà el dia 16 d'octubre al Roure de la Senyora a partir de les 5h de la tarda, quan farem la trobada amb tots els amics del bloc que us aniemeu a venir a compartir somriures, pa amb xocolata, idees, propostes de millora... i en definitiva a coneixer un grup de mestres amb ganes de millorar l'educació.

NOMÉS ENS QUEDA PER DIR:
MOLTES FELICITATS TANIT GONZÁLEZ
T'HI ESPEREM18 MAIG 2010
BASES DEL CONCURS:
1. Per participar al concurs cal enviar una proposta per l’espai del bloc 365 propostes de millora per l’actualitat educativa, a l’adreça de correu puntrobadamestres@gmail.com En aquest correu hi ha de constar la proposta, nom i cognoms de l’autor, el seu correu electrònic i si és possible un telèfon de contacte.
2. Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys. Quedant exclosos els membres del grup puntrobadamestres, tot i que hi poden enviar propostes.
3. La proposta pot ser una activitat que hom fa habitualment o que havia vist fer tota la vida per exemple al seu mestre; també pot ser una proposta nova i totalment inèdita; o l’explicació d’un mètode de treball que s’ha experimentat i que semblaria que pot anar bé a casa nostra... El que valorarem és la claredat i el convenciment amb que s’exposa la proposta.
4. L’escrit pot tenir una extensió màxima de 1000 caràcters i ha d’estar redactada en català (el bloc ja ofereix l'opció de traductor del bloc). Alhora que pot anar acompanyada d’una imatge, d’un vídeo explicatiu o un enllaç. En definitiva, d’allò que sembli oportú per clarificar la proposta.
5. Totes les propostes que s’enviïn i formin part del concurs, s’aniran publicant al bloc i la gent hi podrà fer comentaris, sempre respectuosos. Aquests comentaris seran importants per a escollir el guanyador final.
6. JURAT: estarà format per els membres que formen part del bloc puntrobadamestres.
7. DOTACIÓ: El dia 7 d'octubre del 2010 es farà públic en aquest mateix bloc, alhora que s'avisarà via correu electrònic i/o telèfon a la persona que hagi guanyat el premi que consisteix en: Una sessió d’Spa al centre d’estètica VICSOL, situat a la Plaça Major de Vic.


*Els membres del grup puntrobadamestres es reserven el dret a fer modificacions oportunes al concurs en cas de sorgir algun entrebanc en el transcurs d'aquest.

PUNT TROBADA: Estem molt agraïts al centre d’estètica Vicsol que patrocina aquest concurs dirigit a persones que tenen ganes de parlar de millores per l’actualitat educativa a casa nostre. Si voleu conèixer més aquest centre podeu anar a http://www.vicsol.net/