VÍDEOS

LA MESTRA
http://www.tv3.cat/videos/3078990

Ensenyar fora l'escola, a casa i en família.


Centres públics per fer Primària i Secundària


La veu dels nens amb discapacitat


EL PODER DE L'APRENENTATGE AFECTIU


La sexta : IOGA A L'ESCOLA Juny 2010TV3, Singulars: Montserrat del Pozo, pedagoga experimentada i formada amb els educadors més innovadors dels Estats Units, Itàlia i França. Maig 2010
http://www.tv3.cat/ptv3/tv3TotsVideos.jsp?idint=29005


TV3, Singulars: Eulàlia Torras de Beà, psicoanalista i psiquiatra infantil i juvenil. Va ser pionera a Catalunya a oferir atenció psiquiàtrica ...


http://www.youtube.com/results?search_query=ccooensenyament&aq=f CCOO....


ROSA CAÑADELL, secretària general USTEC (15-03-2010).
http://www.tv3.cat/videos/266399
Camí de l'escola" és un documental turc que transcorre pràcticament entre les quatre parets d'una escola rural al Kurdistan. Els nens no parlen turc i l'Emre, que hi arriba com a.

http://www.tv3.cat/videos/3149690


2 comentaris:

 1. Meritxell Pujol21/9/10

  Hola a tots i totes,
  és el primer dia que visito el blog. Hi he fet una ullada. Està molt bé. Us felicito.

  Estaria bé que tothom fes una ullada al vídeo "Nuevos niños" i a d'altres d'aquest estil. És hora que canviem el sistema d'ensenyament a les aules. Les coses han canviat. Els nens i nenes d'ara no són com quan nosaltres érem petits. No els podem ensenyar de la mateixa manera que nosaltres vam aprendre.

  Meritxell Pujol
  mestra Escola La Forja (Alpens)

  ResponElimina
 2. Imma Pérez23/1/11

  Hola,
  Per primera vegada dono un cop d'ull a aquest bloc. Hi tornaré, el trobo molt interessant. M'ha passat l'enllaç la meva alumna de pràctiques, la Míryam. He gaudit de la seva companyia i m'ha ajudat a recuparar l'alé, la força. Aprendre, crèixer al seu costat , al vostre i al costat dels meus companys presents, passats i futurs és una passada.

  ResponElimina