Tòpics


Ens ha semblat interessant fer un recull de tòpics relacionats amb l’educació.
Deixeu el tòpic d’educació amb el vostre nom al mur del nostra facebook o al bloc a la secció de TÒPICS comentaris.
Nosaltres els anem recollim al bloc, i podeu afegir un comentari si ho voleu.
MOLTES GRÀCIES!

GANAS MENOS QUE UN MAESTRO DE ESCUELA !
Tòpic  de quan existia el "maestro" respectat, que cobrava poc i la gent li donava paneres i regals per tal que arribes a final de mes. Actualment continuem cobrant poc en relació a altres tasques que corresponen al mateix nivell d'estudis i responsabilitats, però socialment sembla que hem perdut el prestigi.

  AMB TANTES VACANCES JO TAMBÉ EM FARIA MESTR@ !
I ho solen dir les famílies a final d'estiu quan ja no poden més amb un, dos o tres dels seus propis fills.

(Quan tornem de colonies) COM HAN ANAT LES VACANCES ?
Bé, molt bé ! Hem pogut conèixer els vostres fills i aprendre una mica més d'ells. Ah! i ho hem fet de forma voluntària ja que no cobrem pas hores extres, ni la responsabilitat i el patiment que quan tornem estiguin tots bé (entre els mestres) SI NO ES FA MAL NINGÚ PODEM RESPIRAR TRANQUILS  ! i deixem les nostres famílies, les nostres parelles, les nostres aficions... i els nostres fills. Això si tornem tots amb un somriure i un cop a casa a dormir mil i una hora seguida.

UN ALTRE COP VAGA DE MESTRES !
Pares i mares teniu tota la raó aquests dels sindicats, de tots els sindicats no tenen originalitat per defensar els nostres drets sols els passa pel cas que podem fer força deixant d'anar a escola i no es paren a pensar que si vosaltres i nosaltres ens unissim junts per fer front al departament podriem aconseguir allò que volguèssim pels vostres fills. Perquè ja ho sabeu oi que quan ens movem de veritat no és per les retallades dels nostres sous sinò que  és per defensar els drets que dia a dia estan perdent els vostres fills.