divendres, 28 de maig del 2010

FRAU en els cursos de formació del personal docent d'alguns SINDICATS i/o UNIVERSITATS!

"..Resulta que tots aquests cursos, que són online, tenen un peculiar sistema d'avaluació, un simple examen tipus test que fas a casa tranquil·lament....Observeu amb deteniment que per 140 € (que raro, demanen diners per aquests cursos), pots tenir un certificat en menys d'un mes. I de pas, 0'5 punts per cada curs...Òbviament, tot això no fa més que tirar merda a sobre la nostra professió..."
Clica al títol per llegir-ho al bloc de Jordi Perales!

PUNT TROBADA: Hem llegit aquesta noticia al bloc de Jordi Perales i no ens hem quedat indiferents! Pensem que educar és per sobre de tot donar exemple i que aquells que necessiten falcificar títols són un MAL EXEMPLE PER L'EDUCACIÓ! El frau ha de tenir conseqüències... oi?

4 comentaris:

  1. Elena28/5/10

    Això de copiar o falcificar cursets no està bé, és evident. Però pot ser els que no tenen ètica sons els que ofereixen els cursets... Saprofiten de la desesperació d'alguns per aprobar les opos...

    ResponElimina
  2. Anònim28/5/10

    No teniu raó, ho sento. Explicacions a l'administració que és qui legalitza els cursos!
    No teniu criteri, amb això l'únic que feu és crear polèmica.
    Sou uns sensacionalistes!

    ResponElimina
  3. Estimat anònim! Disculpa si hem ofès... El que menys volem és ser sensacionalistes. Precisament el que desitgem és que el bloc sigui un lloc de trobada per a propostes de millora per l'actualitat educativa. I aquesta ens ha semblat que era tot el contrari, per això l'hem "denunciat" i/o deixat en dubte. Pot ser anem equivocats, però si la noticia és com la llegim al bloc d’en Jordi és evident que això no és ètic... Si estem equivocats ens agradarà rectificar i poder valorar-ne les raons. Et recordem que si vols, pots enviar la teva opinió a puntrobadamestres@gmail.com i també la penjarem a la secció d'opinió! MOLTES GRÀCIES PER OPINAR!

    ResponElimina
  4. Anònim28/5/10

    És una figura molt clara:

    FRAU DE LLEI

    http://es.wikipedia.org/wiki/Fraude_de_ley


    Si el departament o els sindicats no comencen a moure el tema, cal que tothom comenci a anar als tribunals els dies de reclamació de mèrits a deixar constància de que està en contra de que sigin acceptats.


    No és una questió de quantitat sino de falsedat. Només amb un curs fraudulent acceptat (que algú hagi obtingut sense fer) ja n'hi ha prou per que passi per davant d'algú que no ho hagi fet. No és només qëstió de que estiguin solapats.

    Tot aixó requereix una investigació per part del departament que hauria d'actuar dofici.

    També em sembla ridícul que els sindicats es dediquin a callar per no sortir perjudicats per cap banda. Més tenint en compte que ells fan cursos més econòmics, oficials, reconeguts i supervisats. Els altres els fan sense cap cost i amb un marge de benefici total. Us prenen el pél! Ho fan amb nosaltres i..., vosaltres calleu????

    QUINA VERGONYA!

    ResponElimina