dijous, 3 de juny del 2010

Una pregunta Sr. Conseller!

Com sabeu fa uns dies que el Departament ens ha obert la possibilitat de fer preguntes al Conseller Maragall. (imatge baixada de google)
Estem tots una mica crispats i suposo que les preguntes seran moltes... Però no les pot contestar totes! D'entre totes, amb una càmera al davant, contestarà les 10 més votades.
Com que els "rurals" solem ser minoria (no per res, només per temes de quantitat!) us passo la pregunta que he volgut fer-li. Si us sembla que hi esteu d'acord voteu-la! Si aconseguim que sigui una de les 10 primeres, com a mínim haurà de fer l'esforç de respondre i, encara que segurament la seva resposta no ens convencerà, ho haurem escoltat de viva veu!

Aquí teniu la pregunta (hi havia un mínim de caràcters a l'hora d'escriure, per això està poc desenvolupada...):

"Per què s'ha prioritzat l'eliminació de la major part de places docents d'Ed. especial a l'Escola Rural a d'altres maneres de reduir costos consensuades i raonables? Un alumne amb NEE necessita atenció específica en una aula de 28 i en una de 14."
Per votar cliqueu el títol!
I si no us sembla bé la pregunta feu noves propostes i ens les passeu, entre tots i totes podem millorar-la i obtenir més vots!

Gràcies!!!

1 comentari:

  1. Anònim4/6/10

    VOTAT !!!
    Heu escollit la pregunta encertada després d'haver fet la vaga blanca... A veure que contestarà el conseller ?

    ResponElimina