divendres, 3 de setembre del 2010

Cor de Teatre presenta "EL CONCERT PER ESCOLARS".

Des de Punt Trobada Mestres us recomanem:
Des de Cor de teatre us volem fer una proposta per a tots els mestres i professors/es  de música de les escoles i instituts de Catalunya. Sabem que ara és època de triar els espectacle que anireu a veure durant aquest curs. Aquest espectacle el podeu contractar a la guia que ofereix l'empresa ATOT.  Hi ha una web per fer treball previ, amb tots les possibilitats educatives de "El concert" !

Val la pena,  no us ho perdeu : 8 actors cantant a capel·la fent percussió.


El Concert
Cor de Teatre ens mostra la força de l’instrument vocal en tots els seus registres. Interpreta peces polifòniques i a cappella de diferents estils i èpoques de la història de la música, creant un espectacle fresc i dinàmic. I ho fa a partir de l’experimentació i la innovació, amb l’objectiu d’aportar nous matisos, arranjaments vocals i, sobretot, amb la voluntat de crear un nou llenguatge que barregi música i teatre.
Hi podrem escoltar peces de pop dels The Beatles, de rock dels Rollings StonesJimmy Hendrix i també grans clàssics com la Obertura de la Flauta Màgica de Mozart, ara només interpretades per la veu. Una excel·lent oportunitat per aprofundir en el coneixement de l’instrument vocal que tots portem dins nostre.
La qualitat i varietat del repertori, la interpretació i la complicitat dels recursos teatrals converteixen “el Concert” en un espectacle recomanable per als més joves i els qui s’inicien en l’audició polifònica vocal.
Cliqueu al títol de la noticia si voleu anar a la Web de Cor de teatre.
Web per treballar el concert a les escoles: 
https://sites.google.com/site/cordeteatreescolars/

1 comentari:

  1. Sara5/9/10

    Van venir a la meva escola i son molt bons us els recomano també !!!

    ResponElimina