dijous, 16 de setembre del 2010

NOVETATS CONCURS I PROPOSTA Nº11: FER UNA TROBADA AMB ELS AMICS DEL BLOC !

Aquest dilluns, amb la proposta nº10, vam tancar l’espai de les propostes per aquesta primera edició del concurs "365propostes de millora per l’actualitat educativa". Totes les propostes que rebem a partir d’aquest moment entraran a formar part de la segona edició que finalitzarà el 7 d’octubre del 2011.
Com ja us havíem anunciat el 7 d’octubre d’aquest 2010 us direm la proposta que hagi quedat en primer lloc i, per tant, la persona que guanyarà una sessió d’Spa al centre d’estètica VicSol, situat a la Plaça major de Vic.
Ara us demanem col·laboració per tal de decidir la proposta que us sembla millor per l’actualitat educativa. Es tracta que aneu sota l’entrada de cada proposta i un cop allà votar, tot clicant l’opció m’agrada a aquelles que us semblin millors, també ens ajudarà a fer la valoració que hi deixeu el vostre comentari explicant la raó per la que us sembla una proposta interessant.
El dia 6 d’octubre a les 7h del vespre es donaran per tancades les votacions, els membres del grup les comptabilitzarem i el 7 d’octubre penjarem la proposta guanyadora. L’entrega del premi es farà efectiva el dia 16 d’octubre, dia en el que us proposem fer una "carmanyolada" i una trobada informal per tal de conèixer la cara d’aquelles persones que seguiu el bloc via blogguer i via facebook; i així poder compartir il·lusions i projectes.
El lloc que us proposem per fer aquesta trobada és a Osona, a la població de SANT BOI DE LLUÇANÈS, ens trobrem a la plaça per fer camí fins el ROURE DE LES SENYORES. Un espai obert on poder trobar-nos cap a les 5h de la tarda. Si us sembla oportú podeu portar alguna cosa per compartir i així animar la trobada. Com podria ser: idees, projectes, paraules, pastissos, refrescos, instruments de música... o també el vostre somriure.

Esperem que us agradi la proposta, us hi esperem !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada