divendres, 10 de desembre del 2010

Recull Setmanal d'INFORMACIONS

Els alumnes catalans superen la mitjana dels països de l'OCDE, segons l'informe PISA
El conjunt d'Espanya està per sota de la mitjana en les àrees de comprensió lectora, matemàtiques i ciències. El conseller Maragall assegura que els resultats fan caure "molts tòpics respecte al fracàs escolar a Catalunya"

El periódico: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/20101207/els-alumnes-catalans-superen-mitjana-dels-paisos-locde-segons-linforme-pisa/614200.shtml

Incompetència informàtica del Departament d'Educació
El Conseller Maragall s'acomiada menyspreant un cop més el seu professorat a tres dies per acabar el termini per omplir les dades del Concurs de Trasllats (obligatori per més 11.000 professors i professores que no tenen destinació definitiva i necessari per moltes més persones que tenen la destinació molt lluny de la seva residència habitual) l'aplicatiu informàtic no funciona*, causant un gran greuge al professorat.
Sindicat.net: http://www.sindicat.net/

Diverses escoles insten els nens a no portar polseres de colors.
Els col·legis pretenen evitar que els alumnes es facin mal i es distreguin
Alguns centres han enviat circulars als pares perquè dissuadeixin els fills


El periódico.cat: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/20101204/diverses-escoles-insten-els-nens-portar-polseres-colors/609727.shtml


El Facebook es cola a l'escola
S'han de bloquejar els xats i les xarxes socials als ordinadors de classe? Els mestres diuen que són un recurs educatiu. Els pares no ho veuen tant clar.
Diari ARA: http://www.ara.cat/societat/educacio/Facebook-cola-lescola_0_382161969.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada