dilluns, 28 de juny del 2010

Perdó per ser mestra!!

Sóc mare, i també sóc mestra, i em desagrada que hi hagi tant mestre desinformat!!
Realment crec que tinc massa mesos de vacances, que treballo poc, que guanyo molt, que hauria de pagar diners per tenir el privilegi de tenir cura dels fills d'altri, que com sóc una aprofitada a més me'n puc anar de vacances pagades tots els anys durant 2 o 3 dies amb un grup de preciosos nens i normalment educats(no per mi, que ja faig tots els intents possibles per ni adoctrinar-los ni ensenyar-los res interessant) a unes cases on he de vetllar per ells 48 hores seguides i tornar-los sense una esgarrinxada ja que això, com cal, em portaria davant d'un jutge. Per cert, quan algun nen se li escapa la mà, quan m'insulta en qualificatius que ha escoltat a casa seva, callo i penso que m'ho mereixo...sóc l'escòria de la societat: dona, mestra i mare!!
I tot això dit gràcies al Sr. conseller d'educació que ha aconseguit que tota la gent que per vocació s'ha dedicat a l'ensenyament ara haguem de disculpar-nos de tot!! Els metges ja el van fotre fora de Sanitat....a què esperem els mestres?
OPINIÓ ENVIADA PER : Teresa BolBo

1 comentari:

  1. senga2/7/10

    ...és veritat que els mestres patim una pressió molt forta des de diferents sectors...però...no em sembla que fent plegar al conseller quedi tot arreglat...o potser res....aquí els únics que hi farem alguna cosa més enllà de tots els problemes som els mestres amb coneixament, amb molta conciència...visca els mestres de veritat.

    ResponElimina